Author

PIPE METAL

section-6be5dd5
founder
//pipemetal.ro/wp-content/uploads/2021/01/sudura-wig-tig.jpg//pipemetal.ro/wp-content/uploads/2021/01/sudura-wig-tig.jpg

Sudură Wig Tig

PIPE METAL

Sudarea cu gaz inert de tungsten (TIG), cunoscută și sub numele de sudare cu arc de tungsten cu gaz (GTAW) este un proces de sudare cu arc care produce sudarea cu un electrod de tungsten neconsumabil.

Sudarea TIG este de asemenea aplicată pe scară largă în sistemele mecanizate fie în mod autogen, fie cu sârmă de umplere. Cu toate acestea, sunt disponibile mai multe sisteme gata finalizate pentru sudarea orbitală a țevilor. Sistemele nu necesită abilități de manipulare, dar operatorul trebuie să fie bine instruit. Deoarece sudorul are un control mai mic asupra comportamentului arcului și al bazinului de sudură, trebuie acordată o atenție deosebită pregătirii marginilor (prelucrate mai degrabă decât pregătite manual), montării articulațiilor și controlului parametrilor de sudare.

Sudura TIG este cea mai folosită metodă pentru a suda inox și metale neferoase precum aluminiu, magneziu și aliajele de cupru.

section-07951d4

Atelier Mobil

Serviciile noastre din atelierul mobil sunt simple și accesibile
section-ef09f4f
Atelierul Nostru

Află unde ne găsești

Localizare Hartă
Contactează-ne

Ne poți contacta prin acest formular

Completează